pátek 3. června 2016

Recenze the Balm Voyage - koupit nebo ne?


Mé milé čtenářky, 
tak a je tu má první recenze, kterou věnuji paletce od americké značky The Balm. Jedná se o the Balm Voyage.

Nejprve něco na úvod ... The Balm je americká kosmetická značka, jejíž základním motem je ,,krásná za 5 minut,, Zakladatelkou je paní Shipman, která první výrobky vyrobila ve své kuchyni na bázi knih  výrobě kosmetiky. Značka je originální jednak stylem paletek (všechny obaly jsou z tvrdšího papíru), netestuje na zvířatech a řekla bych že i ta cenová stránka není nejhorší. Co je další z mnoha výhod je to, že firma dělá dost často akce 2+1 zdarma, což se vyplatí :D 
Co je v dnešní době problém je mnoho faků této značky, takže pokud nechcete zakoupit padělek doporučuji si zkontrolovat, že u názvu The Balm je v kroužku R, jakmile je někde u názvu uvedeno TM, jedná se o padělek ( a že jich je).
Tak a teď k samotnému produktu.
The Balm Voyage, paletka inspirována dle mého názoru láskou k cestování ( což já jako milovnice cestování oceňuji), takže za mě obal i provedení dostává pěti hvězdiček z pět. Paletka obsahuje tři matné stíny a šest stínů se shimrem, bronzer, luminizer, dvě tvářenky a dva barevné balzámy na rty.

Pigmentace stínů je opravdu vysoká až teda na stín s názvem Welcome, ten je opravdu takový ,, neviditelný,,. Trošku mě mrzí i odstín Welkom (zelenomodrý), ocenila bych více nějakou pěknou tmavě modrou, kterou celkově the Balm moc do paletek nepoužívá. Stíny nejsou vůbec prášivé. Osobně u této paletky oceňuji více stíny se shimmrem než bez něj. U této paletky miluju bronzer, který je stejný odstín jako Bahama mama. Luminizer využívám jako asi nejoblíbenější barvu na oční víčka ihned na fixovací bázi. Celkově je paletka prostě boží.




3 důvody, proč paletku koupit:
1. skvělá kvalita výrobku
2. kromě stínů obsahuje tvářenky, bronzer, luminizer, pigmentované balzámy na rty
3. vynikající pigmentace stínů


Žádné komentáře:

Okomentovat